Home Sport Lokaal
Programma vandaag
ma jan 21 @00:00 - 18:00
Radio Drenthe
ma jan 21 @18:00 - 18:30
Streektaal
ma jan 21 @18:30 - 19:00
Tynaarlo Informatief
ma jan 21 @19:00 - 20:00
Tynaarlo Sport Lokaal
ma jan 21 @20:00 - 21:00
Sportprogramma "waar zijn onze (top)sporters gebleven"
ma jan 21 @21:00 - 22:00
The addict Corner
ma jan 21 @22:00 - 23:59
Radio Drenthe
112 eelde
Nieuws Archief
Facebook
Medewerkers loginregiotram-exit

Nu op Radio Tynaarlo Lokaal: Radio Drenthe


Sport Lokaal is hét sportprogramma van Radio Tynaarlo Lokaal. En is iedere maandagavond verdeeld over twee uren. 

Team Sport Lokaal bestaat uit; Dick Stubbe, Erik Ebbinge, Jack Wijker, Henk Baron. En natuurlijk technici o.a. Cees Kosse, die er voor zorg dragen dat u de uitzendingen thuis kunt horen. En/ of terug kunt luisteren. 


 In het eerste uur (19.00 - 20.00 uur) kunt u het volgende verwachten;

Meestal worden één á twee gasten door ons heel hartelijk welkom geheten. 

Met zoals gebruikelijk tussen 19.25 - 19.35 uur, het voetbalnieuws van Team Sport Lokaal medewerkers Erik Ebbinge en Jack Wijker.

Mocht onverhoopt voorkomen dat er geen genodigde is, dan zal het eerste uur worden opgevuld met lokaal sportnieuws in Sportkijker. 

Maandag 21 januari 2019;

19.00 - 19.25 uur. Telefonisch interview. Mevrouw Schilhorn van Veen (Anketrien). Zij spreekt namens Vereniging Dorpsbelangen Tynaarlo. I.v.m.; 'Betrek inwoners bij plannen fietssnelweg'. 

'Betrek inwoners bij plannen fietssnelweg.'

TYNAARLO - Het college van B en W van Tynaarlo moet inwoners van de gemeente en andere belanghebbenden meer betrekken bij de plannen voor de aanleg van een fietssnelweg, zeker nu het college heeft besloten actief te participeren in dit project. Dat schrijven de fracties van VVD en Gemeentebelangen in een brief aan het college.

De realisatie van een ruim 25 kilometer lange fietssnelweg langs het Noord-Willemskanaal tussen Groningen en Assen is een initiatief van de provincies Groningen en Drenthe. Het college van B en W van Tynaarlo heeft tot voor kort een gereserveerde houding aangenomen, maar besloot onlangs toch actief te participeren in het project en 100.000 euro bij te dragen aan de aanleg van het tracé tussen Vriezerbrug en de sluis bij De Punt.

"Daarmee is de fietssnelweg tevens een gemeentelijk project geworden", schrijven de fractievoorzitters Nina Hofstra (VVD) en Peter van Es (Gemeentebelangen) in een brief aan het college. "Onze fracties hebben de participerende opstelling en rol van het college tot nu toe gemist. De informerende bijeenkomsten werden belegd en toegelicht door de provincie, en onder verantwoordelijkheid van de provincie."

VVD en Gemeentebelangen vinden dat het college van B en W op korte termijn zelf een openbare informatiebijeenkomst moet organiseren waar inwoners van de gemeente, betrokken grondeigenaren en andere belanghebbenden geïnformeerd worden over (nut en noodzaak van) het project.

Het tracé van de fietssnelweg kent met name op grondgebied van de gemeente Tynaarlo een paar knelpunten, vooral als het gaat om aspecten als verkeersveiligheid en het woongenot van aanwonenden. 

Met name Vereniging Dorpsbelangen Tynaarlo heeft al diverse keren haar ongenoegen geuit over het gebrek aan betrokkenheid van de gemeente.

Bron: Krant De Oostermoer van woensdag 19 december 2018. 

Wij wensen u een fijne uitzending. Bedankt voor het luisteren. 


  In het tweede uur (20.00 - 21.00 uur) kunt u het volgende verwachten; 

 Uurtje sportpraat in Sportkijker.

En om de paar weken zal er in dit uur contact worden gezocht voor een interview met onze Sportcorrespondent te Duitsland de heer Vonk (Theo). 


 Contact Sport Lokaal;

Telefoon; 050 - 309 11 23. (Vanaf 18.30 uur maandagavond.)
Mailadres; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.