Home Sport Lokaal
Programma vandaag
do apr 26 @00:00 - 18:00
Radio Drenthe
do apr 26 @18:00 - 18:30
Streektaal
do apr 26 @18:30 - 19:00
Tynaarlo Informatief
do apr 26 @19:00 - 20:00
Bartje Streektaal
do apr 26 @20:00 - 21:00
Sounds of the Sixties
do apr 26 @21:00 - 23:00
Popclassics
do apr 26 @23:00 - 23:59
Radio Drenthe
112 eelde
Nieuws Archief
Facebook
Medewerkers loginregiotram-exit

Nu op Radio Tynaarlo Lokaal: Radio Drenthe


Sport Lokaal; Met liefde gemaakt.  

Sport Lokaal is hét sportprogramma van Radio Tynaarlo Lokaal. En is iedere maandagavond verdeeld over twee uren. 

Team Sport Lokaal bestaat uit; Dick Stubbe, Erik Ebbinge, Jack Wijker, Henk Baron. En natuurlijk technici o.a. Cees Kosse, die er voor zorg dragen dat u de uitzendingen thuis kunt horen. En/ of terug kunt luisteren. 


 In het eerste uur (19.00 - 20.00 uur) kunt u het volgende verwachten;

Meestal worden één á twee gasten door ons heel hartelijk welkom geheten. 

Mocht onverhoopt voorkomen dat er geen genodigde is, dan zal het eerste uur worden opgevuld met (lokaal) sportnieuws in Sportkijker. 

Met zoals gebruikelijk tussen 19.25 - 19.35 uur, het voetbalnieuws van Team Sport Lokaal medewerkers Erik Ebbinge en Jack Wijker.

Maandag 23 april 2018

Toen ze genomineerd was, hadden we haar reeds uitgenodigd. En nu? Heeft ze de prijs gewonnen? Ja! práchtige prestatie! Van harte gefeliciteerd!!!

Namelijk;

19.00 - 19.25 uur. Lijfelijk aanwezig in de studio. Mevrouw Kroese (Christel.). I.v.m. Danshuis Noord wint Drentse Anjer Prijs.

Danshuis Noord wint Drentse Anjer Prijs

Danshuis Noord uit Zuidlaren is de winnaar van de Drentse Anjer Prijs 2018. Dat werd maandag bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater De Nieuwe Kolk in Assen. 

De Drentse Anjer Prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe. Danshuis Noord ontvangt naast de titel een bedrag van 5000 euro.

Danshuis Noord, dat onder de bezielende leiding van Christel Kroese staat, geeft een stevige impuls aan het dansklimaat van Zuidlaren en omgeving. Uit het juryrapport: "Danshuis Noord is een heel dynamisch geheel, dat zich nog veel verder kan ontwikkelen. Tegelijkertijd zorgen ze voor continuïteit door elk jaar met een nieuwe voorstelling te komen, waarbij ze actuele onderwerpen aangrijpen. als thema's voor de voorstellingen. Daarbij worden soms spannende combinaties gemaakt, zoals in de vorige voorstelling met architectuur, laser en video. Door gevestigde dansers en nieuw talent samen te brengen ontstaat een samenwerking die voor beide partijen heel vruchtbaar kan zijn."

Bron; Krant Oostermoer Noordenveld van woensdag 11 april 2018. 

Danshuis Noord Zuidlaren, heeft natuurlijk een mooie eigen website; 

http://danshuisnoord.nl/ 

Danshuis Noord is gelieerd aan aan het Danskwartier. Ook hun site is zeker de moeite waard om er eens een kijkje op te nemen;

http://danskwartier.nl/ 

Voorafgaande aan de volgende gast een zeer toepasselijk liedje. Namelijk; Corrie Vonk met het zeer fraaie; Met mijn Vlaggetje, mijn Hoedje en mijn Toeter. hier is de link; https://www.youtube.com/watch?v=pwW5LdbN0Tc Tijdsduur; 5:06 minuten. 

19.35 - 20.00 uur. Lijfelijk aanwezig in de studio. De heer Meijering (Jo.) Hij is Secretaris bij Vereniging voor Volksvermaken afdeling Eelde./ V.v.V. Eelde. Ja, het kan natuurlijk niet anders. Hoe Oranje actief is Eelde eigenlijk? U zult het vanavond allemaal gaan horen. Vorig jaar (2017), was het nog even heikel, maar gelukkig ging het allemaal goed. Tevens dit jaar is er weer een práchtig programma samengesteld aangaande Koningsdag 2018 te Eelde. De heer Meijering zal het gaan hebben over;

- De samenwerking (vanaf 2017), met O.K.E. Mooie naam voor Organisatie Koningsdag Eelde. 

Over O.K.E.; http://www.koningsdageelde.nl/organisatie--contact.html 

- Over de Vrijwilligersbijeenkomst wellicht. http://www.koningsdageelde.nl/ 

- Daarna zal uiteraard alle programma evenementen tijdens Koningsdag Eelde ter tafel komen.

http://www.koningsdageelde.nl/programma.html 

http://www.volksvermakeneelde.nl/mededelingen.php 

- Eventueel bij voldoende tijd over, zal de heer Meijering nog het één en ander met u delen, over wat de Vereniging voor Volksvermaken Eelde dit jaar verder nog georganiseerd heeft/ nog zal gaan organiseren. Dat het ten allen tijde altijd iets moois zal gaan worden, daarover bestaat natuurlijk geen enkele twijfel met de heren Meijering en Wijker (ja, ja!) in de gelederen. 

http://www.volksvermakeneelde.nl/jaarprogramma.php 

Wij wensen u een fijne uitzending. Bedankt voor het luisteren. 


  In het tweede uur (20.00 - 21.00 uur) kunt u het volgende verwachten; 

 Uurtje sportpraat./ Sportkijker. 


 Contact Sport Lokaal;

Telefoon; 050 - 309 11 23. (Vanaf 18.30 uur maandagavond.)
Mailadres; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.