Home
Programma vandaag
di jan 27 @19:00 - 20:00
Goud of Fout
di jan 27 @20:00 - 21:00
Country Time of Gemeenteraadsvergadering
di jan 27 @21:00 - 22:00
Goud of Fout of vanaf 21.00 uur of Gemeenteraad
Nieuws Archief
Facebook
Medewerkers loginregiotram-exit

Nu op Radio Tynaarlo Lokaal: Goud of Fout

Presentatie: Pascal Snijder

Pascal-snijder-studio 
weer

Christian van Kammen is onze weerman elke vrijdagavond rond de klok van 18.55 uur zal hij u op de hoogte brengen van het weer voor het weekend en wat de komende week verwacht mag worden.

Voor een uitgebreide weersverwachting www.weerstation-eelde.nl

 

Geheel onverwachts is overleden op 55 jarige leeftijd Richard Heijkens. Voorzitter van Radio Tynaarlo Lokaal.

Wij wensen zijn vrouw Mieke, kinderen Robert, Paul, Mark en andere familieleden veel sterkte om zijn leven te vieren, zoals Richard dat zelf uitgedrukt heeft.

 

Namens Bestuur en medewerkenden van: Radio Tynaarlo Lokaal.

 

Eelde-Paterswolde 2 januari 2015.

 

Tynaarlo Lokaal, de lokale omroep voor Tynaarlo, zend 30 uur per week uit met een grote diversiteit aan programma's van top 40 tot klassiek en alles wat er tussen zit. Op dit moment heeft de omroep een kleine 50 enthousiaste vrijwilligers en groeit nog steeds.

De omroep wil graag meer en is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor alle onderdelen binnen haar organisatie. Redactie, presentatie, techniek en ondersteuning. Er is veel werk te doen bij onze lokale omroep en niet alleen voor de microfoon maar ook op het gebied van voorbereiding van een programma en aan onderhoud binnen de studio.

Redactie werk is een van de belangrijkste onderdelen van een programma, het voorbereiden van onderwerpen, muziek keuze, uitnodigen van gasten, teksten schrijven voor de presentatoren.

Onze studio in Paterswolde beschikt over moderne apparatuur waar constant in wordt geïnvesteerd, we beschikken over een moderne mengtafel, galmeffecten, directe verbinding met internet en telefoon, daarnaast beschikken over een locatieset die wordt ingezet voor uitzendingen buiten de studio. Nieuwe technici worden door ons zelf opgeleid om binnen enkele weken zelfstandig te kunnen werken.

Binnen onze omroep is er voor iedereen plaats en altijd wat te doen. Meld je aan bij Tynaarlo Lokaal en wordt ook een van onze enthousiaste vrijwilligers.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of via ons contactformulier

 

gemeentehuis haren 3 1024x731-1

Een meerderheid van de gemeenteraad van Haren wil net als het college verder met de gemeente Tynaarlo.

Dat bleek vanavond tijdens een speciale raadsvergadering.

Hoe werd er gestemd door de verschillende partijen?

Collegepartijen D66, Gezond Verstand Haren en de VVD (in totaal tien van de zeventien zetels) stemden voor fusie met Tynaarlo. De PvdA, ChristenUnie en GroenLinks gaan liever verder met Groningen en Ten Boer. Het CDA ziet kansen om zelfstandig te blijven.

Haren moet net als de andere Groninger gemeenten worden heringedeeld om ook in de toekomst alle gemeentelijke taken aan te kunnen. Onderzoekers vonden dat samengaan met de stad Groningen en Ten Boer het meest logisch is.

Maar tweederde van de inwoners van Haren ziet er niets in om 'een buitenwijk van de stad te worden'.

 

gestolen autosHAREN - Er zijn vandaag opnieuw drie auto's uit het Noord-Willemskanaal bij het Paterswoldsemeer gehaald gisteren was dit ook al het geval. Naast de auto's werd ook een bootje gevonden.

De politie kwam de auto`s op het spoor na duikwerkzaam heden. Met behulp van een baggerschip werden de voertuigen vervolgens uit het water gehaald.

De auto's zijn zwaar beschadigd en volgens de politie gestolen in de periode rond 1995. Een van de auto's komt uit Assen en twee uit Groningen.

Het is nog niet duidelijk of de auto's en de boot die vandaag gevonden zijn ook zijn gestolen. De politie is onderzoekt de wagens.

 

UMCG

ASSEN/GRONINGEN - Drentse ziekenhuizen kunnen het de komende jaren drukker krijgen. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) heeft een convenant met zorgverzekeraars afgesloten om minder kleine operaties uit te voeren.

Patiënten kunnen lange wachtlijsten vermijden door naar de kleinere ziekenhuizen te gaan.

 

Plain16bigk

EELDE - Uitbreiding van bestemmingen voor Groningen Airport Eelde. De maatschappij Aegean Airlines vliegt komende zomer vanaf Eelde naar het Griekse Corfu.

Tot nu toe werd vanuit het Noorden alleen op Kos en Kreta gevlogen. Eerder deed Transavia meer Griekse eilanden aan, maar die bestemmingen zijn geschrapt. De vlucht van Aegean is elke vrijdag. Het goedkoopste ticket gaat bijna tweehonderd euro kosten.

 

brandstichtingVoor brandstichting op zijn kamer in een kliniek in Zuidlaren is een 64-jarige man door de rechtbank in Assen veroordeeld tot tbs met voorwaarden.

De man had in juli dit jaar papier in het raamkozijn in brand gestoken en de deur van zijn kamer gebarricadeerd. Zes patiënten op dezelfde afdeling moesten vanwege de rookontwikkeling worden geëvacueerd.

De brandweer kon uiteindelijk de deur van de kamer forceren en de brand blussen.

 
Online
We hebben 13 gasten online
Onderwerpen Informatief
di jan 27 @18:30 - 19:00
Tynaarlo informatie is tot 5 januari met kerstreces Alle medewerkers van uw radio omroep Tynaarlo Lokaal wensen u een heel mooi 2015 toe.
do jan 29 @18:30 - 19:00
Lezing over tuinen van Kent afd groei en bloei eelde
Web cam studio
Banner