Home
Programma vandaag
do juli 30 @00:00 - 18:00
Radio RTV Drenthe
do juli 30 @18:00 - 18:30
Streektaal Nonstop
do juli 30 @18:30 - 19:00
Tynaarlo Informatief
do juli 30 @19:00 - 20:00
Streektaal Bartje
do juli 30 @20:00 - 21:00
Sounds of the Sixties
do juli 30 @21:00 - 22:00
Popclassics
do juli 30 @22:00 - 23:00
Popclassics
do juli 30 @23:00 - 23:59
Radio RTV Drenthe
112 eelde
Nieuws Archief
Facebook
Medewerkers loginregiotram-exit

Nu op Radio Tynaarlo Lokaal: Popclassics

Presentatie: Jan Roona
weer

Christian van Kammen is onze weerman elke vrijdagavond rond de klok van 18.55 uur zal hij u op de hoogte brengen van het weer voor het weekend en wat de komende week verwacht mag worden.

Voor een uitgebreide weersverwachting www.weerstation-eelde.nl

Op zaterdag 27 juni 2015 is het weer zover: SWING-IN Zuidlaardermeer wordt voor de 16e keer georganiseerd. Een bruisend feest rondom het Zuidlaardermeer waarbij in ieder Paviljoen livemuziek te vinden is.  Er vaart een boot tussen de Paviljoen De Bloemert, Paviljoen Meerzicht, Paviljoen De Leine en Paviljoen de Rietzoom om de 30 minuten tussen 21:00 tot ongeveer 01:30 uur. Maar u kunt uiteraard ook met uw eigen boot langs de paviljoens varen.

Voor de consumpties wordt er gewerkt met een muntensysteem, in alle paviljoens verkrijgbaar en in te wisselen. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom, de toegang is gratis.


Paviljoens en bands

Paviljoen De Leine: Burn, disco, soul en funk

Paviljoen Meerzicht: RAINDOG en Sugadaddy & the Honeydrippers
Paviljoen De Bloemert: Simone FM 70/80 met dj Bert Bakema
Paviljoen de Rietzoom: Hooked on Red
- Café: Hollands café

- Terras: DJ Jan Cees

- Buitenbar: Lounge muziek

- Zijzaal : DJ

   

 
kranten

 Bent u nieuwsgierig en wilt u altijd het laatste nieuws weten?

Blijf op de hoogte met ons informatief programma "TynaarloInformatief".

Voor het laatste nieuws klik hier om de inhoud van  "Tynaarlo Informatief" te bekijken.

 


 

koepeltjesfestival

 

gestolen autosHAREN - Er zijn vandaag opnieuw drie auto's uit het Noord-Willemskanaal bij het Paterswoldsemeer gehaald gisteren was dit ook al het geval. Naast de auto's werd ook een bootje gevonden.

De politie kwam de auto`s op het spoor na duikwerkzaam heden. Met behulp van een baggerschip werden de voertuigen vervolgens uit het water gehaald.

De auto's zijn zwaar beschadigd en volgens de politie gestolen in de periode rond 1995. Een van de auto's komt uit Assen en twee uit Groningen.

Het is nog niet duidelijk of de auto's en de boot die vandaag gevonden zijn ook zijn gestolen. De politie is onderzoekt de wagens.

 

UMCG

ASSEN/GRONINGEN - Drentse ziekenhuizen kunnen het de komende jaren drukker krijgen. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) heeft een convenant met zorgverzekeraars afgesloten om minder kleine operaties uit te voeren.

Patiënten kunnen lange wachtlijsten vermijden door naar de kleinere ziekenhuizen te gaan.

 

Plain16bigk

EELDE - Uitbreiding van bestemmingen voor Groningen Airport Eelde. De maatschappij Aegean Airlines vliegt komende zomer vanaf Eelde naar het Griekse Corfu.

Tot nu toe werd vanuit het Noorden alleen op Kos en Kreta gevlogen. Eerder deed Transavia meer Griekse eilanden aan, maar die bestemmingen zijn geschrapt. De vlucht van Aegean is elke vrijdag. Het goedkoopste ticket gaat bijna tweehonderd euro kosten.

 

brandstichtingVoor brandstichting op zijn kamer in een kliniek in Zuidlaren is een 64-jarige man door de rechtbank in Assen veroordeeld tot tbs met voorwaarden.

De man had in juli dit jaar papier in het raamkozijn in brand gestoken en de deur van zijn kamer gebarricadeerd. Zes patiënten op dezelfde afdeling moesten vanwege de rookontwikkeling worden geëvacueerd.

De brandweer kon uiteindelijk de deur van de kamer forceren en de brand blussen.